dagen efter

Sitter hemma hos ulven med Robin, alex och ulven, vi skulle hämta bilen, men walle det smart ass:et tog ju med nycklarna till hans bil och den står längst ut så kommer inte ut med bilen, Letat efter alex mobil i snö drivan för någon spåtant sa att den låg där :P

Igår åkte jag lisa och alexandra till ulven och skulle festa, men älskling mådde inte så bra så vi kilade hem tidigt och kollade lite på film iställe! mys, idag blir det bara lugnt, lite hungrig som vanligt sen blir det skolan imorn igen, jippi, not!

/ Josefine

sällskapssjuk

Jag vill göra nått? Det har jag inte velat på hela dagen! Jag är sällskapsjuk, klarar inte av att vara hemma jag är skum! Iaf kanske Lisa kommer över, nu ska mamma och jag äta kyckling och bulgur :) mums mums.
Jag har varit med bästaste älskling hela dagen han är så underbar jag har sån tur som har dig! <3

Sen blir det This is it med Michael Jackson :P hahha. Eller hitta på något det beror på om nån vill leka med mig!

Ring eller messa mig . (:

/ Josefine

hår

Mitt hår börjar bli långt! camen finns ju kom jag på, försökte visa lite vad jag har på mig, mammas kalasbyxor! svarta, randig tröja(stor) som jag köpte igår, halsduk och glösögonen.



/ Josefine

långt inlägg

Det var en underbar dag med min älskling vi var på IKEA där kila vi mest igenom sen till elgiganten och lämna min kamera, vilket folk det finns alltså! Sen blev det skitgod kebab tallrik på mariannes mums. sen vart det gränby där jag hitta en tröja och knästrumpor! Sen vart det bio med massa popcorn som vi lämna kvar typ mer än hälften, och jag blev lite besviken på filmen snabba cash och så alla fjortisar som ska sitta och förstöra!
Men det var super mysigt, dejten gick bra för jag fick tillochmed me mig han hem och sov kvar ;) de ni!
Idag blir det Stan med Lisa och Alexandra, kolla lite jag ska ha leggins! sen fika sen hem packa och dra till Jennifer och fixa och förfesta sen blir det kalas! kul kul! så kommer inte skriva mera idag tror jag! Och bilder kommer inte komma då min kamera är på lagning!

Ha en bra fredag allesammans för det ska jag ha!

/ Josefine

less

Jag hatar att beställa grejer via nätet ändå envisas jag med att göra det, som jag har längtat efter dom här legginsen så passar dom inte så typiskt mig! Blir tokig, ska fan köpa mig ett par i stan idag bara för att tröst handla!
Beställde liksom M/L för att vara säker! dom får jag liksom inte på mig, dom är pytte små, vad fan gör dom kläderna till dvärgar eller?.

SUCK

/ Josefine

stan+mat+bio

Inte sovit bra inatt, men älskling var snäll efter han kollat på hockeyn som i övrigt gick åt helvete! så tog han ut nova och gick in med henne i stora huset sen då kunde jag somna så nu har jag varit vaken en stund och kollade lite på SF men det verkade vara mkt platser kvar så bokar inget! Ikvöll blir det alltså stan, mat, bio och mys med älskling! Det gillar jag skarpt! imorn blir det stan med Lisa.

/ Josefine

Spännande

Nu är det spännande på OS så jag klarar inte av att titta! men måste kila dit och titta iaf! Sen ska jag sova, för att vara utvilad för en underbar dag med älskling hoppas vi får tag i en bil! Godnatt

/ Josefine

Ohnej

Jag tappade min kamera när jag var ut med nova och Lindii :/ nu ser man suddigt i den bara kanske försvinner när den torkar! Hoppas, får svänga förbi elgiganten imorgon annars och kolla vad dom kan göra!

/ Josefine

240210

Godmorgon! eller ja jag har varit vaken ett tag och varit ut med jycken! som nu ligger och sover här bredvid mig, först ska hon väcka mig sen ska hon sova! snäll hund det där, Jag har läst lite bloggar, kommit på att det är mitt liv just nu :P kollat runt lite, nu ska jag säkert trycka i mig fem mackor och te! till frukost sen kommer Lindii och leker med mig en stund, det är kanon!
Imorn blir det stan,mat och bio med älskling! puss på det.

/ Josefine

OS

Nu har Lisa gått till tåget, hoppas dom inte är inställda! Nu är det bara me, myself and I kvar, och nova då. men henne orkar jag inte bry mig om just nu, ska lägga mig i soffan med en filt och kolla lite på OS med en kopp te och ringa till Lindii!


/ Josefine

Hårrosett

Haha jag lärde mig hur man gjorde en hårrosett! tog ett tag innan jag fick till den men tillslut gick det! vad tycker ni? (:



/ Josefine

Klart

Nu har Lisa och jag städa upp mitt rum! det blev bra! bara en lampa fattigare! haha sen har jag inga gardiner heller det har jag inte haft sen vi målade fönsterna! men men blir en tripp på IKEA i veckan och införskaffa

* Lampa
* Gardiner
* Glas
* Korgar

Nu ska vi göra TE och äta macka har jag bestämt! haha sen vet jag inte vad vi ska hitta på det finns inte mkt mer att göra i Örbyhus!



/ Josefine

städa

Nej här sitter jag med Lisa och vi vill ha pengar nu, just nu sitter vi bara och tänker vad vi ska göra! det finns ju ingenting att göra +  att det är kallt ute! jaja, men hmm får komma på något, typ städa mitt rum skit kul! men det behövs!


/ Josefine

godnatt

nej dags att säga Godnatt kanske, blir att sova på soffan i 17 grader! det är nice, imorn hoppas jag på varmare ute iaf, för det är -17 också. Så nu ska ja drömma om sommaren.

/ Josefine

Nova - Bimbo

Lite seg på att blogga! men idag har jag inte gjort någonting bara vart med älskling och vi har typ bara ätit och titta tv och suttit vid datorn, :P moget. sen har jag inte gjort något speciellt målat naglarna sen kom Lisa så nu ska vi kila över till Matilda och Vendela och vara barnvakt!
Här kommer en snygging bild på Nova och Bimbo som jag försökte lägga upp igår!


/ Josefine

rastlös

Kvar ute i skogen har gått en promenad med Maria & Lovisa med hundarna (: skotta bort lite från lill taket ovanför dörren sen tog jag en snabb sväng på sparken med, nu sitter jag här och funderar på att ta mig ut i det fina vädret igen, väntar nog tills älskling kommer hem han ska hjälpa stefan med takena , sen kanske vi kan ta en sväng på spark eller nått (:

/ Josefine

övergiven

Hej! här sitter jag ensam och övergiven ute i skogen! nejdå, men jag orkade inte stressa och jag kände inte för att göra nått speciellt, så stannade ute i groda, och kollar lite på OS med familjen jansson och sen blir det lite melodifestivalen, Älskling åkte hem till Jorrehbanan och umgicks. Skönt att bara vara hemma med och inte göra någonting ibland, det behöver jag!
Men tråkigt att jag lämnade tjejerna men som linda och evve borde veta så är det självkänslan! ^^
nej nog nu ska jag kolla lite på facebook och sen återgå till tvn.

/ Josefine

dagen

Ja hela dagen har gått, har inte gjort så mkt, var med älskling till österby och tanka lite och hem och hämta lite mat till doggen och snodde mammas stövlar, ska ut och kolla på tävling imorn! heldag ute så måste ha massa varma kläder, nu ska jag äta popcorn och kolla OS med älskling, har aldrig varit så inne i OS eller sport i huvudtaget som jag är nu :P skumt!

/ Josefine

match

Tur att vi vann matchen så vi slipper skämmas :D 9-2 bra gjort tjejer, nu sitter jag hos älskling har precis ätit mat och ska inte göra så mkt mera, bara ta det lugnt :)

/ Josefine

moget

Pinsam tjej, kollade nyss på flirting with forty! så bra film och han va så den bästa killen. Tänk om dom kunde vara sådär och inte bara spela så i film, dom skulle få mkt mer tjejer säger jag. Killar skärp till er, men iaf när det blev lite sorgligt så blir jag alltid så överdriven så börja gråta och ringde till älskling bara för att få prata med han så jag väckte han tilloch med stackarn, och jag grät som en gris och han fråga om jag var förkyld och jag svara ja det är fan 10 minus ute! :P hahha. Nej nu ska jag hoppa i säng lång dag imorn!


/ Josefine

röstbrevlådan

Att komma till röstbrevlådan är nog det värsta jag vet! Jag tänker bara det finns ingen mottagning men ändå får jag magknip varje gång, varför det liksom? Det är bara att telefonen är avstängd eller ingen mottagning. vad sjukt det är, hur en liten mobil kan påverka en. Suck snart ska jag sova. för det har varit en dålig dag och jag vill träffa älskling och spela match! Sen är det lov med vad ska man göra då liksom? :(

/ Josefine

kläder

Magen kurrar jag har nog suttit här flera timmar och kollat på kläder och jag beställde ett par leggings och torr schampoo :P haha jag hittar ingenting längre, nu ska jag göra mig en semla och kolla lite på resten av halv åtta hos mig, sen kila över och vara barnvakt och sova som en gris i deras igloo, sen blir det match imorn! taggad .

/ Josefine

skolan

Gick inte till tobo igår tog bussen iställe men gick hem till Heidi och hälsade på lite (: <3
Sedan kom älskling och hämta mig vi åt god mat hemma hos han, sen mös vi och tränade!
Idag blir det skolan, sen ska jag sova hos Ingela (barnvakt) Imorn blir det skolan till tolv, sen blir det innebandy match återkommer med det. nu ska jag kila till bussen så jag inte missar den.

/ Josefine

PimPim

Just ja jag ska gå till tobo sen med lillhunden sen ska jag hem till älskling har inte träffat han sen i söndags, Jag ska mysa! :D
Det är bra, nu är jag sugen på PimPim. :D

/ Josefine

AHA

Ja som sagt Datakunskap! och jag gör mkt? hmm nej, jag sitter och kollar ut över klassen, Camilla och jag säger bara AHA? Men nu ska jag kolla lite på facebook och göra nada, jag orkar inte jobba som vanligt. det är ju hela två lektioner.

/ Josefine

Ont

Ibland tänker jag varför skaffade jag mig hund? Just idag är en sån dag, Sår över hela händerna, hon bits så fort man visar sig, lyssnar inte på nått även när man blir arg på henne då blir hon argare, suck! Jaja nu snart ska jag gå med henne till C och sedan åka till skolan, sen ska jag möta dom på station jag kommer ju med samma tåg som hon ska åka med, planerat! (:
Två lektioner idag! det är nice.


/
Josefine

Gladtjej91

Sitter här, lite dåligt humör men det gör ingenting, sovit halva dagen ändå trött, är med lisa är barnvakt men ska dit snart igen. Skulle vilja vara innuti en killes huvud och se hur dom tänker om dom tänker? Iaf, jag tänkte pröva en ny grej, inte höra av mig se hur mkt det plingar i min telefon då. nada.



/ Josefine

1h promenad

Just ja glömde berätta om min lilla olycka imorse, alla som känner mig vet att jag har en lever fläck på ryggen, det är liksom jag den lilla rackaren, imorse så råkade jag på något sätt kutta av den med min nagel det blödde som bara den och nu är den inte så fin och jag vet inte om jag ska låta det vara eller typ tabort den, mamma sa att jag skulle vänta och se om jag fick ont eller att den blev större så skulle jag till sjukhuset och operera bort den så hoppas det inte blir illa.

Nu har jag och nova varit ute på en timmes promenad och hon har deckat här bredvid mig hon var slut! :P haha
nu ska jag ringa till länstinget eller vad det hette, sen duscha. ( blev ingen dusch igår för vi har en spindel uppe i hörnet och som alla vet så är jag livrädd för spindlar, och igår så hade den rymt så jag vägrade ställa mig i duschen och idag sa mamma att hon dödat den, så hoppas på det.)

/ Josefine

godmorgon

Godmorgon! glömde prata med min hundvakt igår så jag stannade hemma idag har precis ätit frukost och ska snart gå på toaletten när mamma kommer ut och byta om och ta en lång promenad med nova!
Sen blir det väl inte så mkt mer idag, OTH maybee sen barnvakt. Ringa sommarjobbet med.

/ Josefine

träna

Heippa, back jag har inte orkat skrivit på sistonde, iaf så har jag fått sömnproblem :/ suck trodde det var borta för gott, men icke, men nu är jag väldigt trött så tycker inte det ska vara några problem att somna, Mös med älskling igår såklart! Åt på gullans käka massa godis och skit så man hade härligt ont i magen, men det gjorde ingenting, Idag har jag varit i skolan, skulle göra desserter men det var bara en i servering så jag fick rycka in och vara där själv ett tag för han skulle till sjukhuset, sen kom han tillbaka så dagen har gått bra, sen tog jag bussen hem och hämta träningskläder sen körde jag tillbaka och tränade (: Gick bra så det är match på fredag!
Nu ska jag duscha och sen blir det ryggläge, jag är slut som människa.

/ Josefine

Fiest

Okej, nu är jag på bättre humör! Säger ju det humörsvägningarnas konung det är jag det!,
Nej ikväll ska jag supa till med min flickor och ha det kul! Hoppas det händer något bara :D jag ser iallafall ram emot det och hoppas heidi slutar tio för då skulle hon höra av sig (:

Nu ska jag måla mina naglar i en fräsig färg, kanske grönt? :P

Jag saknar Gabi å hanna. <3

/ Josefine

hjälp?

Ja vad säger man? Vad ska man göra för att vara en bra tjej? jag fattar inte det här med kärlek, folk som har varit ihop så länge pratar man varje dag? vad pratar man om vad gör man? ses man bara på kvällar? Jag skulle behöva prata med Louise just nu hon och hennes grabb har ju förfan stått ut med varandra i fem år! Jag älskar min pupp men jag fattar inte varför vi är sura för mesta tiden med varandra ska inte kärlek vara underbart och roligt? Jaja jag behöver hjälp iaf. Sen behöver jag göra något riktigt roligt ikväll eftersom pupp inte vill vara med mig för vi var griniga. :P

/ Josefine

Lördag

Hemma nu, igår blev det god mat och efterrätt det var mums! Sen körde robin och jag ner Lovisa på nattbandyn och så kollade vi på sommaren med Göran med Maria och Stefan den var bra tyckte jag, Just nu sitter jag bara här, det är väldigt tidigt, funderar på om jag ska sova lite, eller kolla tv, eller duscha eller gå till affären. Hmm vad händer ikväll då? (:

/ Josefine

groda

Hej! Oj nu har det varit ett tag sen, har inte hängt med. men iaf igår gjorde jag ingenting var till skolan, sen hem till älskling bara hade glömt bort att jag skulle på hudparty men det verkade ju inte så viktigt att jag följde med iaf eftersom ingen hörde av sig, iaf. Idag är det fredag och jag är hemma, det är skönt Sitter ute i groda med nova, robin och Maria, men dom är ute och roar sig, jag borde kanske ta nova ut på en promenad Bimbo kanske vill följa med, ska ner och klä på mig underställ iaf, för det blåser satan. rakt in i byxorna!
Jag har inte så mkt viktigt att säga. Händer ikväll då? får gärna höra av er :)

/ Josefine

skolan

Som sagt skulle åka till skolan för att ha två lektioner men datan var inställd så nu får vi ha svenska tidigare så gör vi lite och sedan äter och sen åker hem! skönt (:
Nu ska jag hitta en text på svenskan som jag ska redovisa nästa vecka! Se hur det går.

/ Josefine

Gunde svan

Nu blir det lite popcorn med Lisa och mamma framför tvn, blir vinsterspelen med Gunde svan det kan bli nått det! Tror iaf att det är roligt :D nej nu ska jag kila!

/ Josefine

Nova-Lee

Nu har jag och nova varit ute på en promenad det blev inte en jätte lång men en bit! filmade lite och knäppte kort på sötnosan! nu ligger hon och sover under stolen min och springer iväg ibland och busar med katterna och kommer lika snabbt tillbaka!



/ Josefine

Liknelse

På något sätt tycker jag att Nova börjar likna Heffa! jag vet inte varför men ansiktet eller något, själva formen,



/ Josefine

Jag kunde



Pinsamt lätt var det ju om jag bara visste vad det hette på engelska embed haha ;) Här kommer Rolandz !

/ Josefine

Kärlek

Nu har jag vaknat och ätit en brakfrukost ska nog ut på en lång prommis med nova-lee nu tror jag, klä på mig massor och kila ut! Lisa kommer idag med.

Planer inför alla hjärtans dag? jag behöver hjälp jag är inte så romantisk!



/ Josefine

YOUTUbe

Sitter här, Fattar ingenting av youtube och lägga in filmklipp, Blir hemma idag med! Kl halv fem ska nova få sin andra spruta. Nu ska jag ut med henne sen lägga mig igen!
Skriver mera sen när jag fattar någonting, bläddra in på engelska på youtube vad fan heter det? :P

/ Josefine

Mammor

Vad är det med mammor och mobiler? ska det vara så svårt att ta med sig den när man går/åker någonstans, meningen att jag och nova skulle åka till älskling för typ tio min sen , men det går inte för nova är borta och har varit det i två timmar och mamma svarar inte och hon säger att det inte finns nån bensin i bilen, det skiter jag i hon ska skjutsa mig sen! .

/ Josefine

älskar´t

Glömde berätta att när vi vakna imorse så var mina pengar borta som jag hade kvar ca tre hundra, sen kom mamma och visa en halv hundring och så visade sig att Nova har ätit upp mina pengar det här är vad jag har kvar! funkar den att handla med efter dom fyra bitarna jag har tejpat ihop? :P



Nu ska jag äta Lax, potatis och romsås! mumsfillebabba, förresten jag älskar mat! :D

/ Josefine

By the way

Ja som sagt det vart Österby igår! Det var förfest hemma hos Jorreh först, sen åkte jag, robin och jorreh en bil och Matha och Storken i en annan till Österby Lindii vart lite full så hon kom inte dit :P hahah sötnosa!
idag mår man ju inte så bra men men, har floska i mig en pizza med Robin och ulven, det var nice den satt där den skulle iaf. Nu ska jag ta hunden och kila över till min älskade bror och se hur dönickarna där mår :)
By the way, det var roligt i Österby förutom att Robins jacka försvann, walles med, Såg en kille med robins jacka måste vart den, jag prata med dom men dom putta bort mig och körde där i från, det var en svart wolkswagen UGG 140 någon Mikael Magnusson från Östhammar eller Alunda som hade bilen iaf, så kan ju gärna säga nått dom någon känner till killarna :P
Tack för en bra kväll i övrigt!



/ Josefine

Österby

Tänkte bara säga att jag kör på mittbena ikväll och en rosa/vit randig tröja och svart midjekjol och lårhöga stövlar!

Titta och njut!

/ Josefine

baconmakaroner a la cheese

Nu blir det Bacon med makaroner a la cheese ;D bra gjort, Lindii och jag förbereder oss för kvällens bravader ;) .

/ Josefine

lördag

Nej nu är man hemma kom hem runt halv tio, har varit ute med nova, ätit lite, nu sitter jag bara här och har ganska tråkigt! Ska bara vänta tills ikväll och det är inte roligt! :/ men men, hoppas det blir roligt sen iaf.
Nu ska jag väl kanske ta mig en dusch och fräsha till mig, locka håret tror jag bestämma kläder, måla naglarna så jag har ju lite att göra iaf.
Ses ikväll! (:
Tänkte lägga upp filmen från igår med, men är det någon som kan förklara hur man gör?

/
Josefine

bubbelbad

Sitter hemma hos Lindii nu har varit här sen fem typ! åkt hit med nova det gick bra liteläskigt tyckte hon det var med Eddie :P Sen lämna vi henne så har vi bada bubbelpool och knäppt massa kort och filmat men filmen kommer upp imorn nu ska vi bädda rent slå på Hostel och kolla på den, sen blir det tidig upp gång imorn och hem och bara vänta på kvällen, hatar att vänta!



/ Josefine

100205

Godmorgon! Jag är redan i skolan, kl tio över sju liksom! :P nej så här är det, sov hos älskling och han skulle vara i tierp tjugo i sju så det kändes lika bra åka med han jag börjar ju ändå om tjugo min, då hinner jag kolla lite här så kan jag kämpa som en dåre på dataproven till trafiken. kanske :P
Nej nu har jag inte mkt mer att säga på ett tag förutom att jag fryser om ansiktet. nu ska jag spana in kissie lite ^^


/ Josefine

4 februari *2

Skriver mig ännu ett ointressant och tråkigt inlägg bara för att förgylla Tdus dag!
Väntade på bussen den var sen som vanligt, åkt hem till älskling, sitter här nu vid datorn och bara kikar lite, luktar mat! Det luktar gott, men som alla borde veta så älskar jag mat, så vad skulle inte lukta gott i den vägen? :O
Vänta tills alla kommer så det blir äta lite sen tänkte jag faktis plugga lite körkort, kanske på tiden. :D

/ Josefine

4 februari

Titta vad jag kan (: Jag har bakat vanilj cupcakes med citronfrosting :D
dom var ju inte lite goda ! Tänkte ta med mig och bjuda familjen Jansson men nu är det så att jag ska åka buss hur fan ska jag ta dom där dåda :P haha, Får se om man kan tvinga mamma köra mig (a) eller jag köra men det är ju inte troligt det snöar ju lite! :P


/ Josefine

Barnvakt

Nu åker jag till skolan, har varit barnvakt det gick jätte bra och sovit med världens minsta gulliga katt! sötnos :)
Fixar sallads buffén det är ju den jag har idag sen åker jag hem frågar mamma om jag får köra annars tar jag bussen och väntar på älskling.


Det finns bara en och det är du!

/ Josefine

Gotti

Nej det blir apelsin och nappar! :D mums.

/ Josefine

Smoothie

Nu har jag gjort mat till älskling och mig, det var super! Sen har vi myst lite sen åkte han hem för att träna och jag ska vara barnvakt snart, har varit till affären och posta lite paket som jag har blivit av med på tradera! kanon, Nu ska jag nog göra mig en smoothie eller äta massa frukt blev sugen på godsaker!

Lägga mig i soffan iaf!

/ Josefine

Grym tjej

Wohoo jag lyckades fixa mig en header och la in den och fick allt som jag ville helt själv! självklart skulle jag vilja ha en snyggare header med snyggare bilder men nu blir jag inte så bra på kort så jag nöjjer mig med den här (: Nice nu är redo för att fixa tvätten sen maten! Blir spaghetti och köttfärssås för det vet jag att älskling gillar :D


/ Josefine

Wowowaa

När man inte har bättre för sig

Nu ska jag hämta tvätten i källarn, sen tänkte jag hänga den, kila till affären posta lite paket eller kanske knäppa kort till en header först! sen ska jag laga mat också, vad ska jag hitta på idag då? Tips tack!

Slänger upp lite cambilder så länge, (: titta och njut.



/ Josefine

paradise

Kollade på Paradise igår som typ halv svergie :P Men det var bra Jag älskar det där programmet, iaf Jackie och Patrik vann och det visste man ju nästan så det var kul! (:
Hemma från skolan med, har sån jävla huvudvärk så vet inte vad det är frågan om sen träningsvärken ska vi ju inte äns nämna :P fyfan vad ont jag har i rumpan! :P

Idag ska jag försöka mig på en header, men lovar ingenting sen ikväll är det barnvakt som gäller ska ner och skicka ett paket på ica med ett linne som en vann på tradera (:. Det är kul!

/ Josefine

Tända ljus

Lägga sig i soffan med te och tända massa ljus! Jag önskar mig varm oboy eller Choklad kaka just nu! men det verkar mamma ha tömt godislådan på. så blir te, nästan lika gott. NOT!
Snart kommer älskling då blir det mys!

/ Josefine

hundjävel

Ut och gå med äckel nova! hon är inte stor i mina ögon nu, Hon förtjänar inte mkt just nu! Springa med Waern ikväll det känns kallt! men bara kämpa! Kan älskling svara snart, mamma ville veta vid ett nu är kl halv sju om vi ska med på Hockey eller inte :P

/ Josefine

igång igen

Nu är jag tillbaka på blogg fronten och det känns bra! Ska berätta lite.

FREDAGS: så var jag på bodypump med Lindii! det gick ju sådär sen skulle älskling och jag in på bio men det blev så stressigt och jobbigt så vi tyckte det var mysigare att ligga hem och kolla tv och äta gott så det gjorde vi, 
LÖRDAGS: Parta hemma hos Robert men sköna människor bilder finns på Camillas facebook och så. även min för jag är taggad av henne. Fick skjust av Micke hem.
SÖNDAG: Bjöd mamma på gotti mat på kina restaurang i Tierp och kolla på Brors match som dom vann med 9-5 tror jag (:
MÅNDAG: Var i köket sen solade jag lite sen blev det hård innebandy träning och det gillas! :D Sen umgicks jag med Lisa men jag somna till paradise som en liten unge helt slut!

IDAG: Idag har jag åkt till skolan sen blev det bestämt att efter teori lektionen så skulle jag köra i Gävle med Lindii och Jossan så vi bar oss iväg Jossan körde in hon var jätte duktig sen körde jag det gick bra (: Sen jossan och sen Lindii och Jag hem igen och det gick grymt bra faktis :D Just nu sitter jag bara här med träningsverk och bara tycker synd om mig själv och är mätt och funderar varför jag inte är så hi tech på bloggar. men men.

/ Josefine

Tillbaka

Nu har Sofie fixat min blogg! Tack så himla mycket:) Jag blev väldans nöjd, ska bara göra mig en finare header jag bara gjorde en så länge, sen ska jag försöka byta bild på sidan men det vill ju inte funka för mig ^^

/ Josefine




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.