uppvärmning

Okej så vi värmde upp inför las vegas imorgon med lite vin å övning för min del i klackskor och då tog jag såklart å köpte dom lättaste! Haha Lady Gaga släng dig i väggen! 
Imorgon bitti blir det downtown för shopping innan las vegas det kommer bli nice! Taggad till tårna! Bokstavligen! Tårna kommer va blå! But its okay! Fick komplimanger idag av två karlar som sa good work going in that ones..
Och jag kände! Jo men tackar! Då gick det lite lättare! Haha. 
Sleep mode.

welcome to LA

Okej så jag åkte downtown själv idag! Creapy as hell! Första jag ser när jag kliver av bussen är två killar som börjar klä av sig och slåss! Helt sinnes asså det bara flög grejer och en kille med en hund försöker stoppa det men det gick inge vidare..
Senare är det en tant som är hög som ett hus som dom flesta här som kommer in på subway å personalen börjar skrika på henne som galningar att hon ska gå ut! När hon väl går ut drar hon ner byxorna och pissar. Mitt på gatan bland allt folk utanför fönstret! Helt locco. Guess thats downtown! 
Men fick se många fina sevärdigheter och sedan möttes Cecilia och jag upp och det vart as goda shrimps till middag! Dock stava dom inte mitt namn så bra! Hahah

engelska

Okej nu har det gått 5 dagar och jag har redan börjat tänka på engelska och kommer på mig själv när jag ska skriva att jag skriver på engelska! Hahah 
Idag har jag ialla fall varit och hikat i runyon canyon i 2 timmar, tog mig till toppen men fyfan vad läskigt det är när man ska ner. 
Sedan har jag varit till the groove. Som ett köpcenter med massa affärer och grejer jätte fint men det har börjat regna här idag så det är ju mindre trevligt men fortfarande mycket varmare än i sverige. Nu ligger vi alla i soffan och tänkte beställa lite mat! Cozy! 

semester

Ja visst har man semester men plugget väntar å jag borde plugga! Men att bara sitta å njuta är ju bara alldeles för bra! Medans dom här nötterna kollar serie och ba chillar i soffan som vilken söndag som helst får jag panik av allt jag vill göra plus allt jag borde göra och får inget av det gjort. Nej snart dags att sova för att imorgon ta en tur till runyon canyon å sedan frukost och kanske en guidad tur runt staden medans cecilia är i skolan!

jetlag

Tror jag har lite jetlag var helt slut igår somna vid 9 här och vakna vid 5 på morgonen helt pigg! Hahah sovit en stund till men nu vill jag ut. Mina room mates sover fortfarande, inte konstigt då dom var typ vakna hela natten! Så jag tänkte gå ut lite å få lite sol! Medans dom vaknar till liv! 


america

Älskade america! Fy bubblan vad jag älskar detta land, skulle dock nog inte kunna bo här om jag var tvungen å jobba men annars så! 
Igår var C i skolan så jag passade på att utforska lite för mig själv. Var upp till Runyon Canyon och fota lite och sedan traskade jag runt på sunset strip och bara njöt och avslutade förmiddagen med en shake på pinkberry! Guld.
Sedan kom C hem å vi fixade oss och sedan vart det lite vin å en liten utgång. 

Idag har C varit ledig så vi traskade till affären å handla mat å grejer, sedan en smoothie på starbucks sedan har vi ätit lunch på buffalo wild wings och shopping. Har redan handla mycket saker! Haha 


resfeber

Okej det är nu när det är mitt inatten och jag ska gå upp 4.00 imorgon för att jobba jag börjar packa å få resfeber, vad är det för fel på mig! Alltid sista minuten!  Men tror och hoppas att jag har allt under kontroll nu ialla fall å så lugnar vi nerverna med lite jobb imorgon 6-13. Puh! 

Igår vart det mysig hemmakväll med tre rätters med bra folk och ett glas vin, det var riktigt trevligt! Tack allesammans för en bra kväll! 

Nej bums i säng med mig! 

söndag

Japp idag ska det bli en riktigt söndag! Den ska nämligen bestå av tvätt,städ,packa åka å hissa liss bilen mammas och spana in den innan besiktningen på tisdag, så den går igenom! Hahah nu ska jag försöka kliva ur sängen och starta dagen! Hörs mina fina! 

känslor

Jag visar inte ofta hur mycket någon betyder för mig för jag blir rädd för att va för mycket men ändå blir jag svartsjuk och ja jag är rädd helt enkelt och kan inte riktigt kontrollera mina känslor, framförallt när jag blir trött eller hungrig. Jag är en bergochdal bana och kan va en riktigt pain in the ass. Men jag hoppas att mina nära och kära känner mig och vet hur dom ska handskas med mig. Nej nog om sånt nu! 
Det är ju fredag! 6-15.30 pass väntar! Gogogo

csn

Tack och godnatt för den här dagen! Slut som artist och hungrig satan då jag glömde shakern hemma så vart en banan och en halv blodapelsin till middag! Haha inte lätt heller.
Men nya tag imorgon! 
Nu såhär innan sängdags har jag ansökt om nytt studiebidrag samt aktiverat mina kurser nu ska jag bara hitta böckerna till innan jag åker! Annars blir det trassel! 
Men det får bli morgondagens problem! Sen går jag i tankarna om jag ska bli rödhårig igen eller behålla brunt? Vad säger ni? 

Godnatt! :)

håll igång

Ensam dag på jobbet, jobbar som ett as för att visa framfötterna! Just nu rast! Jobbade även på den, så nu en snabb kaffe och frukt innan jag går ner igen å ger på det sista till 22. Sedan blir det hem å skalla kudden för att åter vara tillbaka till 12 imorgon! Har även varit å valt tapeter inför nya lägenheten med! Kommer bli bra det här! :) så länge vi har varandra å tak över huvudet 😂 haha 

Stay sharp and alert! 

motigt

Idag var det motigt att gå upp tills jag kom på att imorgon ska det kollas å bestämmas tapeter till lägenheten 😍 och om 1 vecka har jag semester. Så bara att knega på! Dags för jobb 10.30-17.30. Kämpa på!! 

halsont

Tror detta är första gången efter att jag opererade bort halsmandlarna som jag har halsont! Och inatt kunde varken jag eller karln sova ordentligt! Så nu är man bra slut men lite jobb på det till kl 16 så är man nog människa igen! Hahaha 

Esta

Efter att ha haft strul med Estan till resan så ringde jag amerikanska ambassaden i sthlm och berättade situationen och hon svara med att skicka mig till någon visum avdelning varav den killen svarade mig med att ringa svenska ambassaden i wasinghton, försökte ringa dom några gånger men upptaget så mailade dom min situation och som svara mig med det där är amerikanska ambassaden i sverige som har hand om så dom borde kunna hjälpa dig. Men eftersom det är så illa att ambassaderna inte kunde hjälpa mig så fick jag å karln slå våra kloka huvuden ihop! 

Och tillslut lyckades vi lösa det och min esta är återfunnen! Vad skulle jag göra utan denna karln, han kan tamefan allting den där. Jag är så glad att jag har dig. Tack för att du kompletterar min ganska tomma hjärna! ♡

 

dags att inta rutiner

Ja efter att ha varit ledig 3 dagar! Ja det är länge för mig! Är det dags att inta rutiner men bara för 2 dagar haha. 
Ska bli skönt att jobba igen, ryggen känns ok och axeln med så tror jag är redo! 

if you ever feel sad, smile

Ja det är ju ingen som kan säga emot att om du går å ler lite i onödan så blir du automatiskt gladare. Le lite mera folket. Vi behöver det i medelmjölks sverige! 14 dagar kvar, fuck 2 ynka veckor till USA! 

min far.

Det här är ett väldigt intimt och jobbigt inlägg men ibland behöver man få ur sig lite. 

När jag var ca 2 år så lämnade min far oss, eller jag tror att jag aldrig fått reda på sanning. 
På grund av att min fantastiska mamma alltid har velat skydda mig. 

Jag kunde ställa frågor om pappa och sånt där men för mig så fanns han inte! Jag hade inte behovet av en pappa för jag hade alltid så mycket bra människor omkring mig.
När jag vart lite äldre ca 8-10 år så började jag ju såklart fundera över vem min pappa var, vart han fanns, levde han i överhuvudtaget.
Jag fick sedan veta när vi var och hälsade på min mellersta brors pappa att han bodde ju alldeles intill och att jag fick passa mig i lekplatsen för han kunde komma och ta mig. Som åttaåring så trodde man ju det värsta att han var farlig och jag var livrädd.

När jag var 15-16 fick jag ett samtal av min far för första gången i mitt liv och jag trodde att det var ett skämt och att någon busringde. 

Idag vet jag att min far är inge farlig men han har haft väldigt mycket problem med både droger och alkohol och att han varken vågat eller velat ta kontakt med mig och jag förstår på ett sätt men ändå inte. Det där har slitit mig i stycken i några år nu. För jag vet att jag är hans enda barn och han försöker men ibland på väldigt konstiga sätt, kan få lite udda sms som är osammahängande men jag tror ändå bara att han är rädd och vill ta kontakt med mig. För innan han dör vill han nog att han ska va sams med mig och det förstår jag men det är svårt, jätte svårt. Han lämnade sitt barn! 

Det här är min far idag och jag har endast träffat han 1 gång för ca 4-5 år sen! 



nya favoriter

Två nya favoriter i doft förrådet! 


6 januari

Idag har jag roat mig i stan med min vän å bror å hittat lite godsaker. Och sedan vart det tacos, så nu är jag proppmätt! Satt å kolla lite på mitt fina fynd idag! Vart verkligen kär! En kopparfärgad trådkorg ifrån Chilli. 
Och lampan jag fick av min bror och hans flickvän! Nu längtar jag verkligen till flytt. Fast jag och karln har lite delade meningar om korgen! Hahah. 


helt slut

Helt slut som artist. Sov typ halva dagen ihår å gjorde inte mkt nytta eller. Vakna halv tio idag å skulle gå upp men hann inte mer än att starta datorn så somna jag om igen och vakna nu! Helt slut. Nu ska jag försöka lämna sängen iaf så jag inte somnar igen. 


sista helgen på 4 veckor!

Ja ni läste rätt! Nu har jag jobbat 4 helger varit ledig 1 och sedan jobbat 4 till! Efter den här helgen är jag ledig två sedan åker jag till USA! Helt galet. 
Ska bli så skönt att bara chilla nästa helg! 
Nej nu ska jag ta tag i denna dag! 6-16 
Har bjudit karln min på dejt ikväll också! Får se om han nappar! Hahaha 

fredag

Efter att ha jobbat 6-15 å varit lite nere å allmänt trött så förtjänade jag en fin klocka! 😍 nu är det ynka 19 dagar kvar till LA! Kan fortfarande inte fatta de! Helt galet!!

tvåtusenfemton

Ja ibland skrämmer jag mig själv och ibland vet jag inte bara vart jag ska ta vägen. Men just nu tänker jag alldeles för mycket. Nu dags att försöka sova då det blir jobb 6-16 imorgon! 




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.