Är du slut som människa?

Kan ni ge er på, imorn ska jag sova, eller inatt rättare sagt, sen ska jag hem till Karolina, hon flyttar ju imorn så ska sova där med henne, bara för att jag är så snäll, nu ska jag kolla lite lägenheter och jobb och kanske göra klart mitt CV så kanske det här blir bra tillslut.. Hoppas iaf.
Sen ska jag somna in lite i soffan med datorn på magen, bara för det är så varmt och skönt. haha härligt tjej.

Min Captain morgan hatt jag fick på MP ställde osten i den, perfekt ju när lollo och jag dega i sängen, men Tommy fick den av mig .. hahaha

 

Färdkost

Ja en dag på jobbet med Lollo var ju inte helt fel förutom att min väska vägde 100 kilo, lämna hennes bil på verkstan sprang och leta bussplats, åkte till Heron City där allt var stängt så bestämde oss för att åka till Skärholmen C istället och där åt vi mat och kollade i affärer! Jag köpte en fin mössa och sen åkte vi tillbaka och hämta bilen och hon körde mig till Upplandsväsby och lämna av mig och nu har jag varit hemma en liten stund och sitter bänkad vid datorn, men funderar på att städa ur mitt rum, bädda och göra det fint och gå och lägga mig! Helt slut i kroppen.

 

Jag stänger dig

Tänkte bara säga att gissa vad jag åt igår? Lollo och Tommy tycker jag är äcklig men det är så underbart gott! Sushi
Just ja nu är jag äntligen hemma om man säger så fast jag vill tillbaka redan, jaja.

 

MP

Tänkte bara säga att det var roligt igår lollo och jag dansa rumporna av oss en stund hade det allmänt trevligt och lite rädda när Lollo slarva bort mobilen som vi sedan hitta. haha
Sen stängde dom allihopa och vi traska hem med captain morgan hatten och kollade barnprogram och sov loss.
Idag har vi bara legat i sängen hela dagen, haha och ätit pizza och inte gjort nått vettigt, och trodde jag skulle hem men jag vill inte lämna lollo och tommy så jag stannar en natt till fast kommer få sova i lekparken som dom hotar med.. hahha

 

awsome

Tänkte bara säga att jag och Linnea hade det allmänt awsome på kryssningen, nu mår man dock som man förtjänar! haha mkt skumma och underbara människor och det var ett bra drag, men det där med vågor är inte min grej, fyfan. Men men nu sitter jag hemma hos Tommy och Lollo och ska pröva mig på utelivet här i stockholm, så vad gör vi? Nu kör vi!


Kommer tillbaka på söndag!

Okej nu har jag varit barnvakt! duschat i kallvatten eftersom mammas lägenhet är sämst, packat och sitter nu och äter lite, undra om jag börjar bli klar.

*Trosor,strumpor
*Linnen
*Klänningar
*Sminkväskan
*Hårspray
*Rakhyvlar
*Plånbok
*Glasögon
*Skor
*Locktång (vart nu fan den är?)
*Tandborste (ska köpa en ny när jag åker)

Ja jag kan inte komma på så mkt mer, Linnea har lite också, Säkert glömt massor, men vad gör det... Vad gör vi? Nu kör vi!

 



Presenter

Tänkte visa er vad jag fick av min Bror från Thailand.

En Adidas tjocktröja, 2 Linnen, 2 klänningar, 1 bikini, Prada solbrillor, nagelgrejer, och en asful plånbok i krokodilskinn. Hahah

 

räkningar, det bästa jag vet

Ibland förstår jag mig inte på människor, Antingen är det mig eller så är det dom. Jag börjar fan undra. Om och om igen. Alla gör misstag för den delen med. Den här gången var det inte mitt fel..
Nu ska jag slå mig ner vid bordet och göra mina naglar, less på datorn och sitter bara och väntar på min bror och hans tjej. Vill att dom ska komma nu.
Betala räkningar har jag gjort med, efter att ha ringt och bett om en ny för jag slarva bort den viktigaste.. smart tjej, men nu är allt löst.

 

Shopping

Just ja så mina köp idag, vart lite inför resan och ett par underbara skor från skorette! Och en liten klänning som jag inte har prövat!

 

Carro

Carros naglar, jag vart faktiskt väldigt nöjd med hennes resultat! nu är det bara mina kvar, haha måste ju vara beroendeframkallande det här.




Sushi

Jag kan säga att det satt som en smäck i magen, var så sugen på sushi så åkte till gävle idag och handla lite inför resan på torsdag med linnea. Visar det i ett senare inlägg. Har gjort naglarna på Carro med och snart ska jag kila över till barnen!

 

Spola tillbaka tiden för en liten stund

Satt och tänkte på, när man var 13-14 eller nått där så cama man alltid, och satt jämt vid msn på kvällarna när mamma gott och lagt sig. Haha gud vad kul det var att vara liten. Ta mig tillbaka en liten stund. då allt bara var lek och helt underbart. Nej nu funderar jag starkt på att kanske gå och lägga mig. imorn ska jag vara snäll och tvätta åt tim och bea så det är fint när dom kommer hem, bara för att jag kanske är världens bästa syster och att jag förväntar mig en massa presenter! haah


KBK 100 %

Sitter och försöker ha lite skills i paint, men det gick helt åt skogen, jag saknar faktiskt mitt photoshop. Iaf tänkte visa er hur min fullspäckade vecka ser ut med lite roligare än bara text men eftersom jag var så dålig på¨paint får ni nöja er med text!

* TISDAG
Stan med Linnéa, tvättid, fixa Carros naglar, barnvakt

*
ONSDAG
Städa, flytta hem till mamma från brors hem, ta hand om mig själv dag, packa och barnvakt

* TORSDAG
Åka på 100% partykryssning med Linnéa och ha det så himla galet roligt tills på lördag

* LÖRDAG
Komma hem, åka tillbaka till Stockholm och testa utelivet där med Lollo hjärtat

* SÖNDAG
Sova, komma hem, dricka 100 liter vatten, och ta det så lugnt som det bara går!

 


Ge mig mat

Okej som sagt, det är dumt att sova på dagen för nu är jag pigg på natten, sitter här på golvet framför soffan och blir bara hungrigare och hungrigare, finns inget gott här, så sitter och tänker på morgondagen då ska jag till stan med min fina linnea och äta sushi ska jag göra! sådeså. Nej nu ska jag kolla igenom köket lite och sedan borde jag hoppa i säng med mig själv och tänka på vad jag ska packa med mig till kryssningen på torsdag!

 

Hugo rosas

Ja jag satt och tänkte på mat, och morgondagen och lite till så kom den här bilden upp och jag blev inte sugen på nått annat än sushi från den där kroppen till höger! Jamii. Haha

 

ocharmig men vad gör det

Nu har jag sovit hela dagen, kollat på film och lyckats duscha, givande dag, skulle inte jag städa? Men iaf har kommit på en sak, jag är fan nöjd med mina tänder, dom är väldigt raka ändå för att aldrig ha haft tandställning och sugit på tummen som liten, såhär lite spännande fakta på kvällen. Enjoy



Water marble

Jag börjar tycka om mina glasögon mer och mer nu, det är ju bra det iaf. Men men tänkte bara att jag gjorde ett försök med Water marble naglar igår! det vart coolt, men damn va kladdigt och jobbigt det var att hålla på med, var ju tvungen att tejpa hela fingrarna, haha kanske finns ett smartare sätt? Nej nu drar jag till skolan och sen blir det hem och städa och kanske fixa Carros naglar.

 

110124

Sitter här ännu en gång, haha kunde inte somna om efter jag gått hem från barnen imorse, så jag har diskat och plockat undan i köket, nu funderar jag på att äta nått så det blir stökigt igen? haha Skulle vilja finna ro med att springa på crosstrainern med, men det är så himla tråkigt! Vad gör man så det blir roligare?
Äsch en shake på det här, får det bli.

 

Minns ingenting

Nej idag har jag inte alls mått bra, nu tänker jag ta mig en macka och sedan krypa ner i sängen och sova bort det här! fyfan säger jag bara. Imorn blir det skolan, träna och inte mkt mer. Städa lite kanske.

Bra gjort

Sitter framför tv:n inlindad i täcket och har ont i magen och kollar på LA ink och pratar med frugan min, snart ska jag kila över och vara barnvakt med.

 

jomenvisst

Jag skriver inte så mkt vettigt, jag gör inte så mkt om dagarna, nyss vaknat, fixat mig lite och på med mössan, eftersom jag inte har en plattång. Nu väntar jag på Heidi,Robert och Micke så drar vi in till stan och hämtar upp Karolina och sedan till Gränby och kollar lite.



Är det sant?




Såg på en
blogg att vi bytt horoskop?
Jag som alltid vart skorpion är nu vågen? Hell no!

Stenbocken: 20 januari - 16 februari

Vattumannen: 16 februari - 11 mars

Fiskarna: 11 mars - 18 april

Väduren: 18 april - 13 maj

Oxen: 13 maj - 21 juni

Tvillingarna: 21 juni - 20 juli

Kräftan: 20 juli - 10 augusti

Lejonet: 10 augusti - 16 september

Jungfrun: 16 september - 30 oktober

Vågen: 30 oktober - 23 november

Skorpionen: 23 november - 29 november

Ormbäraren: 29 november - 17 december

Skytten: 17 december - 20 januari

Skojar dom eller? kan ju inte bara byta horoskop sådära? någon som vet nått om det här!?

Hoodwinked

Har varit ute och cruisat med Heidi, gumman min klara ju körkortet idag, nu vill jag med ha körkort! Kändes som hon hade snott bilen. hahah, iaf var hem till hennes kusiner och fika lite, och spana lite. haha, sedan skjutsa Karolina till hennes boyfrieeend, haha sen blev det max och hämta upp Sandra och körde runt lite till. Hon är gullig hon min fru.
Nu ska jag kolla lite på scrubs sen step up 2.

 

Badboll

Vakna nu, alltså illa, jag måste börja lägga mig tidigt! Som ikväll!
Kollade på step up 3 inatt, nu kollar jag på step up 1 måste kolla på alla. hihi
Nu är det exakt en vecka kvar tills vi åker!

 

Jag lär inte komma till skolan i tid

Lyckats kolla på tre filmer utan att somna, jag är verkligen en nattmänniska, somnar jag nu orkar jag defenetivt inte upp till skolan, ändring Josefine! men men. kolla mina nya fina naglar istället, jag älskar verkligen gelenaglarna, jag förstår varför alla bloggare går och gör sånt, men dumt när man kan göra det själv.

 

ge mig en ny plattång

Man ska inte äta chips, man får bara ont i magen, så nu tänker jag kolla på scrubs sen ska jag borsta tänderna och sedan gå och lägga mig, haft en lång dag, flyttat alla mina saker så nu ska jag bara diska och städa undan lite i gamla lägenheten sen är det bara att överlämna nyckeln. Just nu längtar jag bara till nästa torsdag när linnea och jag sitter på bussen på väg till båten. och bara kommer ha en helt awsome helg framför oss.  Just ja, det är mkt bilder på mig just nu, men det är ju trotts allt min blogg och jag vet att ni gillar mig så här kommer en till. hahaha godnatt.
Ps. plattång finns, eller? nej för jag har slängt min, buhuu, trasig.




Bildspel

Det här är jag just nu, ensam och övergiven, men blev lite gladare efter chips och cola iaf!

 

mitt i badkaret

kör live från badkaret, hahha tur att det bara är heidi

 

brillormen

Sitter här i mina brillor och känner mig ovanligt smart, väntar på att vattnet i badkar ska fyllas upp, tar lång tid, sen ska jag ta ett välförtjänt bad, underbart. Känns som det är nya ordet? kanske, har iaf njutit av den här bra dagen i solen med karolina på stan, vi har ätit lite, köpt present till vår kära Heidi som hon ska få på fredag innan hon åker.
Nej nu ska jag ha lite camsex med henne och sedan hoppa ner i karet.



Puss på kvinnan

Nu kilar vi till stan och njuter av vårvädret.

 

Me me me

Sitter hemma hos Linnea just nu, hon ligger och paus kollar greys som hon redan sett tusen ggr säkert! Jag har abstinens och vill ha både det ena och andra, det här funkar inte. Nej nu ska jag kolla lite med henne, såklart hittade jag en cam och tog ett populärt kort på mig själv. varför inte?

 

to tierd

Jag förstår inte varför jag inte sover som jag ska, men jag är helt slut nu iaf, och ska inta soffläge för att sedan springa lite på crosstrainern sen ska jag hem till Linnéa och kolla på lite hockey!
Nej nu orkar jag inte sitta upp längre.

 

baby cant you see

Somna efter två någongång och är vaken nu! inte okej, men jag är så snäll att jag ställer upp att köra till uppsala, daniel ska tillbaka. Så jag följer med mamma min. Hade velat sova ett par timmar till, men det får jag göra när jag kommer hem innan hockeyn.
Nej nu blir det nutrilett frukost och göra mig redo.

 



arabiska natt å arabiska dar.

Ja eftersom jag sovit loss på dagen så är jag fortfarande vaken, men nu ska jag faktist gå och försöka sova, blir ingen skola imorn för jag hittar inte mina kockkläder som vanligt och antar att sandra inte kommer till skolan så jag kan låna hennes. Så nån får ju göra mig sällskap om dom vill, sen blir det att åka till Linni och kolla ishockey. Nej nu sjunger dom arabiska natt, och arabiska dar här i bakgrunden. Jag kommer ihåg att jag alltid tyckte aladdin var lite läskigt när jag var liten. Nu ska jag sluta svamla. Godnatt.



Gräv ner mig

Sitter här vaken sent som vanligt! Jag vet inte men jag är en nattmänniska eller så är det för jag har sovit mitt på dagen. kollar på barnprogram och knäpper ego bilder på mig själv. Tänker alldeles för mkt på allt runt omkring.
Jag känner mig ensam och jag vet inte hur jag ska göra, jag trivs inte med mig själv och jag vet inte hur jag ska ändra mig själv. Jag känner att jag inte har dom som jag vill ha nära tillräckligt nära. och snart är det försent att göra nått. På lördag åker Heidi och så kommer jag inte träffa henne på länge, Karolina drar till Gävle nära men inte tillräckligt nära, med tanke på att vi inte ses så mkt nu kommer vi defenetivt inte ses mera, allt känns bara hopplöst jag vill lägga mig i en grop och sedan bli översnöad.



Kryssning

Nu är det såhär att Linnea och jag har bokat en 36 timmars party kryssning nästa helg! Hur fan ska det sluta? haha roligt kommer vi ha, känner att jag har lite ont i magen nu, men säger som Linnea hade sagt det var gör det om hundra år? om tusen är det glömt.
Man måste ju ha roligt medans man är ung, nu ska jag inta soffläge, har tryckt i mig mat, och väntar nu på träning.
Sen måste jag hämta min laddare och sen är det barnvakt som gäller.


 

School

Of to school kan man säga, Nej nu går jag. Bye

 

Nutrilett

Ja nu kör jag på nutrilett igen, eftersom den här veckan är full av saker som ska göras och träning, så då kan jag lika bra passa på så slipper jag slänga in matlagning i mitt hektiska schema med, nej nu borde jag kanske klä på mig och snart ta mig till skolan. Just ja, min mobil är död. så kommer inte ha batteri på hela dagen om inte Josefine tar med en laddare till skolan, för jag har ju trassla bort min.

 

banan kontakt

Ja eftersom internetet hemma hos min kära bror inte vill fungera som jag vill, så har jag inte skrivit så mkt, Iaf så har jag och mamma kört hem Linnea, kan säga att det tog för lång tid. Det är ju bara isväg ute just nu. Fan vad jag längtar till sommaren nu. Jag vill åka till Gotland med mina kära brudar nu, men det är inte långt kvar, så sitter vi i bilen på väg, dom smetfulla och jag kör. Fan va underbart. Har kollat på en wierd film med Linnea med, Splices. Vem kommer på en sån sjuk film, den lär ju inte må så bra iaf. sen har jag kollat solsidan och time out och rush hour 3 och nu är jag barnvakt och ska snart hoppa i säng. det är ungefär hur min söndag har sett ut. haha




Pippi i Finska vinterkriget

Igår vart det middag hemma hos Heidi, sedan begav sig linnea, jag och alexandra oss till maskeradfesten, i impuls, hahah ja var finska vinterkrigare, Linnea pippi och Alexandra bov.. Roligt var det iaf och kycklingfest hade vi. Sedan kom vi hem och Linnea och jag hade efterfest i batmangrottan med tom cat. hahha ja varför inte.Nu blir det soffhäng hela dagen sedan skjutsa hem linnea och sedan ännu mera soffhäng och barnvakt såklart.

 

Heartan

Sitter här på golvet, med datorn inkopplad till tvn, jag har kommit på att det är typ den smartaste idén som någon kommit på. För då kan man lyssna på musik i sourrand ljudet och det är ju bara för underbart!
Och jag börjar bli hungrig. Jaag funderar på att dra på lite på volymen och väcka lilla linnéa, undra om hon blir glad.

Som sagt igår var det lite brudar här sedan vart det en utgång på heartan, men kan säga att jag har aldrig varit på heartan och det har varit dåligt med folk. Så det var tråkigt, men vi dansade oss igenom kvällen och sedan däckade ganska hårt på hemvägen, kom hem och låg och prata i en timme ungefär men mitt i samtalet så somnar linnéa, wtf! bara börjar snarka, var jag verkligen så tråkig? hahaha


Välbehövligt

Har just tagit mig ett bad med fotscrub, ansiktsmask, rakat bena, ätit popcorn och druckit c-vitamin. Nu ska jag torka håret och sen hoppa i säng. Underbart. Godnatt

baby you are a firework

Har kört bil, vart ut och hälsat på min älskade hund som jag inte träffat på en vecka och hon var inte lika glad av att se mig, hon har det så bra där ute. Men hon var lite kluven när vi skulle åka. Höll på att köra på två älgar, haha jäklar va paff jag blev. Stora var dom med, sen längre bort kom det fem rådjur. Tänka sig vad man kan se på en liten sväng genom skogen. Haha, nu sitter jag i brors hem helt ensam, det känns läskigt att sova här själv. Uscha, gillar det inte. funderar på att sitta vid datorn hela natten där har jag lite kontakt iaf.




Heidi

Nu har jag suttit och förlängt naglarna på Heidi med, Nu ska hon äta nudlar, och sen ska vi över till min mamma, jag ska hämta min laddare. Så att alla vet . haha

 

finare om man inte tittar under bordet

Som sagt slicka på du om du vill.

 

Duktig flicka

Nu är det så rent att man kan slicka på golvet, om man känner för det. själv står jag över det. Har precis ätit lite tonfisk och sitter nu och kollar jag på F word. Snart kommer Heidi och då ska jag sätta dit lite naglar på henne snäll som jag är. Hahha

 

 

Städa upp

Nu har jag äntligen fått igång diskmaskinen, och nu när den står och går tänkte jag ta tag i att städa hela lägenheten om jag ska bjuda hit folk imorn måste det vara rent och fint. hihi
Nej nu måste jag sätta fart om det ska bli nått gjort.





Spy träning

Nu blir det att pina iväg oss till gymmet och köra hårt, jag ska köra med henne tills hon spyr .. hahah


Tvilling

Nu sitter jag hemma hos min tvilling Josefine, jag kände att hon behövde mig mer än skolan, så åkte hit, nu ska hon en sväng till sjukhuset med en kompis, så jag stannar hemma hos henne och äter frukost all alone, sen ska vi till gymmet och ta ut lite agressioner. kan behövas i bådas fall tror jag, det kommer bli bra det här. Sen sitter vi och kollar lite på lägenheter. Skulle ju inte vara fel att flytta ihop, men då behöver vi en trea så vi kan ha varsitt rum, man vet ju aldrig vad vi ska syssla med. haha 





vem försöker jag lura

Vem försöker jag egentligen lura? jag tror jag mår bra, men det gör jag inte. Nej jag mår inte bra. Det är alldeles för mkt nu! Jag orkar inte allt på en gång.
Jaja, just nu är jag barnvakt sitter alldeles själv och barnen har redan gått och lagt sig, och jag tänkte bara tipsa er om en sak spela inte innebandy när du satt på lösnaglar för nu har jag redan tappat en. hahah




klumpnaglar

Jag fick en kommentar av anonym att dom var lite för tunna, tänkte bara svara på den att jag själv tycker inte det är snyggt när det ser ut som stora klumpar bara, dom ska ju ändå se äkta ut. men alla tycker ju olika.
Just nu sitter jag här för mig själv och kollar på dear john och ska snart ner och spela lite innebandy. Underbart.

 

redo för helgen

Nu har jag gjort mina första gele naglar, och jag tyckte dom var nice. Så nu är det bara att ställa er i kö. hahah nu har jag precis ätit mat med min fina, och nu ska vi se dear john.


Vad tycker ni?



Paket

När jag gick hemmifrån låg det ett paket i  trappen gisssa vad det var då?



Intresseanmälan

Sitter och äter min goda omelett, men är det nått jag kommer tröttna på så är det nog den, iaf. Nu ska jag packa lite saker och sedan bege mig till brors lya och bosätta mig där.
Kollade på lite lägenheter idag, men jag vill se lite bilder, men det kom ju inga, Men man kanske måste visa intresse och sen kanske det kommer.  Jaja 

Sämst

Jag tänkte bara säga en sak, jag är nog bland dom sämsta på länge, iaf jag gjorde ett tidsinställt inlägg som hamna en dag för tidigt, sen hittar jag inte mina kockkläder och nu inte mitt busskort, nej och sen mår man som en kratta. Ovanligt att jag är sjuk nu på vintern. Hopplöst. Nu ligger jag I min säng hemma hos mamma iaf och kallsvettas.

Du kan va

Sitter och kollar på repris av fångarna på fortet, bara för att jag kan och att jag inte kommer kunna sova, eftersom jag sover hela dagarna och sen är vaken hela natten, men jag lovar att efter fångarna ska jag krypa ner i ingelas kalla säng och sova några timmar för att ta mig till skolan imorn. Åh vad jag längtar.
+ att mina kockkläder är borta på riktigt nu, dom fanns inte i lägenheten heller. fan då

Glömma och gå vidare

Sitter i lägenheten just nu, det rinner lite tårar, det känns jobbigt men ändå skönt. Jobbigt för att allt som hänt h'r, Allt med lägenheten tsm med dig. Skönt att man slipper städa och tvätta och allt själv hela tiden nu när man bor med mamma.
Det här är en del i livet som jag måste lämna bakom mig nu och bara gå vidare. Plus att jag saknar min nova så mkt att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har inte träffat henne sen i onsdag då hon bor med Robin nu.
Nu ska jag torka kinderna och kila iväg till jobbet.

(och det blev ingen bild eftersom blogg.se suger och det funkar inte att ladda upp en bild)


Gele naglar

Här var en bra film om hur man gör gele naglar, den är lätt att förstå och man får verkligen se steg för steg.

 

Mat

Nu har jag tryckt i mig lite mat, det vart potatis, sprödbakad torskfilé och coleslaw, mumsigt säg. Nu är jag så himla mätt och ska nog inte göra någonting,  ska ligga i soffan, går till lägenheten efter jobbet istället.

 

Sova sova sova

Sovit tills nu, från kl 11 typ. Helt slut som människa jag bara sover hela tiden. Nu håller jag på och lagar mat, sen ska jag förbi lägenheten och kolla efter mina kockkläder och så, sen blir det till att jobba lite.
Nu vill jag att mitt paket ska komma.

Jag vill med åka

Ja idag började skolan, och jag var lite dålig men jag ville följa med och säga farväl till min bror, haha eller så var det för jag ville köra lite bil. Det gick ju awsome, fan att man inte ligger i med det där. Men iaf nu sitter dom jävlarna på arlanda och dricker corona och väntar på flyget till Thailand. Men jag har sagt att jag ska ha massa saker, snart tänkte jag kila över till lägenheten och hämta lite saker sedan åka och träna, för ikväll blir det jobba och barnvakt som gäller!
Just ja, vart fan är mina kock kläder? kan inte hitta dom, måste leta i lägenheten.


 

delar med mig av lite tycke om killar och tjejer

Jag är så less på allt som har med killar och tjejer att göra. falska äkliga och undliga. Tur att jag är så normal dåra. Nej jag räknade faktist in mig själv där också. Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät och funderar över morgondagen. Jag har funderat lite på det här med killar och tjejer,

Killar
har inte problem med att ljuga någon rätt upp i ansiktet eller att dölja nått. Bra på att skita i saker och bara total ignorera. Men en sak med killar det är det här med skitsnacket, ja dom snackar mkt skitsnack men verkligen inte lika mkt som tjejer så det är en bra sak med killar.

Tjejer
säger precis vad dom tycker och tänker, kollar snett, dömmer ut en efter allt som inte passar, snackar så jävla mkt skit, men saken som är bra med oss det är att vi faktist har skuldkänslor och andra känslor, som vi oftast delar med oss av.

Nagelförlängningar

Oj, nu beställde jag massa nagelförlängnings grejer från maros.se. Så det kan gå. Haha, så i veckan när paketet förhoppningsvis kommer ska jag öva på frugan, mamma och mig själv.
Nej nu ska jag ta mig c-vitamin och lägga mig i sängen, känner att jag börjar bli illamående jag vill inte ha hit vinterkräksjukan.
Imorn flyger min bror och hans tjej till Thailand i två veckor och lämnar över deras hem till mig. Så kommer bosätta mig där och hoppas att jag får en massa saker när dom kommer hem.
Nej nu måste jag sova. Godnatt

(bild lånad från google.)

 

 

 

Ska jag eller ska jag inte?

Sitter och funderar på om jag ska köpa mig ett lösnagel sett, med uv lampa och alltihopa. Vill börja göra nagla fast på andra, haha så är det någon som är sugen på det så tänker jag nog skaffa mig allt det där.. Haha

byebye

Jag vet inte vad, men antar att det är för att skolan börjar imorn igen! fyfan. Jag har ont i magen och känner mig nere. men det är som vanligt när skolan sätter igång men jag får tänka såhär det är inte långt kvar nu.
Nu snart så ska iaf frugan jag och Karolina ta oss och fylla i våra tatoos. Det behövs kan jag säga.




Start 110110

Sovit bort halva dagen med tanke på att jag inte somna förens runt 3-4 inatt. Haha Men vad gör det.
Nu har jag duscha i halv kallt vatten med tanke på att vårat varmvatten verkar inte funka, gjort mig en härlig omelett och coleslaw som jag avnjuter till brunch, för att sedan ta mig till Heidi och göra nått klokt av den sista dagen på lovet.



Time for myself

Jag vet att det är mitt inatten och det är spöktimmen nu och jag ser ut som ett spöke med min ansikts mask, helt stel i ansiktet kan inte öppna munnen jag, hahah.
Tänkte att jag behövde lite tid för mig själv imorn ska jag starta det nya livet.



Gjorde mig en liten fransk manikyr med persiko färgat under och lite detaljer.

Ett underbart doftljus som luktar kanel från lagerhause som jag fick av R¨s mamma. Det är ju bara ett måste för jag blir så avslappnad.

Ett glas juice och lite ost och kex, Underbar natt, sen kommer jag sova som en gudinna.



Home

Det här är nog det bästa när man har flytta hem till mamma igen, jag säger att jag vill ha glass, då kommer hon med cheese cake och hallon, Underbart!

 

Sushi time

Ja det blev ingen bio ändå vi kom precis när alla hade börjat, så vi gick och käkade kinabuffe, för mig blev det en massa sushi jag börjar verkligen tycka om det mer och mer, Karolina som lär mig. Nej nu tänkte jag käka mig lite cheese cake med mamma min, ansikts mask och göra nått nytt fint till mina naglar..



Megamind

Sitter hemma hos Bror min med bakfulla gänget! Jag är inte bakfull men jag är dock matförgiftad, har spytt 6 ggr nu. Men tillslut fick jag i mig lite kebab tallrik. Nu sitter vi och kollar läget och funderar på att dra en bio, Skulle vara awsome..


Det kommer aldrig sluta snöa

Ligger i Heidis säng, väntar på att hon ska vakna slöfocken! Hörd på vägar att det är mkt snö ute. Jag kanske ska ut och kolla läget, jag ska ju trotts allt ta mig hem och sedan tillbaka till Tierp för att gymma loss lite. Just nu trängs jag med katen och Heidi så jag funderar på att ta mig upp och klä på mig och sedan ge mig ut och kolla lite.

Neggo peggo jag

Så började skitdagen, sen har den bara fortsatt allt har varit emot mig, jag hatar snön, plogbilar. Allt är bara blött och kallt hela tiden, så fort man går ut så blir man kall och blöt det bara rinner i näsan, man kommer ingenstans för det är så jävla mkt snö överallt. fan va jag ska flytta när jag blir rik och sätter igång med min guldsmed firma, låter stört men det är det jag verkligen vill hålla på med. Just nu är jag bara grinig och less ingen trevlig person att umgås eller prata med, ett vrak. Så jag tycker synd om min fruga som är här med mig just nu och får ta all skit. Stackarn. Men imorn när jag vaknar är det en ny dag och jag försöker tvinga min bror att ha dötid med sin underbara ända syster. Hoppas han vill. sen är det bara att se fram emot en jobbhelg. lovely, men nu har jag nått att se fram emot iaf.

Hund är fantastiskt och ett helvete.

Kan bara säga att jag är på skit humör, först har man i tankarna att man måste skaffa en fodervärd åt Nova, bara tanken gjorde så jag började gråta, ibland vill jag bara döda henne, men sen tänker jag efter och det är faktist som min bebis, jag har varit med henne hela livet. Rädda henne från den äckliga familjen där jag hämtade henne. Och så ska man behöva lämna bort henne, som tur var fanns R där och sa att han skulle ta henne isåfall. och att jag inte fick lämna iväg henne, så om jag bara kämpar så kan jag lösa det här.

Uppsala en sån där onsdag ba!

Ja igår vart det utgång, för fest här i hålan, sedan åkte vi till uppsala och drog en runda på Kalas. var ju tvungen att spana inte Dj mangoo lite. höh. Efterfest med militärkläder ute i snön, Somna hemma hos heidi, fick skjuts hem och nu sitter jag med Nova hemma hos Daniel, med alexandra han och micke. Senare blir det till Heidi för lite mys och bus antar jag. Hahaha . Jadu.


Utgång på ingång

Just nu sitter jag och dricker lite mintu och oboy, ska snart kila hem och sminka mig och byta om, sedan ska jag över till alexandra och fixa oss iordning för att sedan dansa loss och ha det allmänt roligt. Jag orkar inte gå någonstans jag skulle vilja ha en privat chauför just nu.. Hahha fan va lat jag är . men vad gör det. ikväll blir det utgång iaf!


I know it´s hard, but i can do this

Här sitter jag i min ensamhet hemma hos mamma, som för övrigt är mitt hem nu. Frugan lämnade mig imorse. Och det är nu när man är ensam, kollar på extrem make over som allt känns jobbigt, tårarna bara rinner. Men dom kan inte göra det bättre. Så tänkte visa er mina fina naglar jag gjorde igår sedan hoppa in i duschen ut med nova och sedan hämta tvätten och åka till Karolina.

 

This is a start of something new

Ligger I sängen hemma hos mamma med min älskade fru, vi har packat upp alla mina kläder, gjort as fina naglar! Jag ska nog bli nagelspecialist! Ätit massor har vi gjort med. Tur att man träna idag. Snuffe

Brothers

Nu sitter vi alla nötter i Daniels soffa och ska kolla på Brothers. Mysigt. massa chips och gott. Plus att jag var så sugen på dipp att jag köpte creme fraich istället för gräddfil. Men nu måste jag springa till soffan så jag hinner se början.

Gymmet

Tänkte bara säga att jag är på väg till gymmet nu. Och att det är för jävla Kallt ute. Idag blir det kondition, mage och rygg. Sen hem till mamman min.

Jag älskar att bara skriva massa trams

Nej nu tänker jag gå och tvätta mitt ansikte med mina underbara Mary Kay produkter och sedan borsta tänderna och krypa ner i Ingelas underbara säng och sova susen, för att sedan gå upp tidigt imorn, hem fixa tvätten ta ut hunden och sedan åka och träna! Jag känner mig redan bättre. Man behöver bara julmurren kände jag. Har typ druckit en hel flaska idag.
Nej Godnatt alla glada.

Kamera

Okej jag har skaffat mig ett nyårslöfte, eller två egentligen. mer om det kommer imorn iaf. Men nu är det så att jag behöver lite hjälp faktist, Jag behöver en ny kamera, min suger ju och jag är less på kameror som ger suddiga bilder. och jag vill ha en kompaktkamera med med samma funktioner som en systemkamera, det är bara det att jag vill inte släpa runt på en stor klump. Så inga såna här tips.

Eller skulle kunna ha en sån med, men jag vill helst ha nått i det här stuket

Det här skulle va nått det? men är dom bra, eller vad ska man ha för sort? jag tycker jag har blivit istort sätt lurad av alla mina kamera köp så tänker inte lita på butiken kan jag säga.

Ramadan

Sitter och funderar lite över ramadan, eftersom min älskade fru snart ska flytta till Turkiet och jag ska ner till henne och hälsa på, så måste jag plugga på lite. är det nån som vet massor om ramadan eller?

Man ska alltså avstå från mat, dryck och sexuell kontakt, från solens uppgång till solens nedgång, sen får man äta och dricka hur mkt man vill på natten eller?



Much to do

Helloj, ja vad ska man säga det blir inte mkt skrivet nu på sistonde, men tänkte bara säga att jag varit till stan med tre fina tjejer och stått i en korsning där inget trafiklyse funka så det var kaos, ätit sallad på Jalla, och sedan varit på Bali och sola. Underbart. sedan var jag ner på träningen och sköt lite bara för jag känner mig lite hängig, men imorn ska jag pallra mig till gymmet för styrka kan man göra iaf!
Nu sitter matilda och jag med en varsin dator i knät som vanligt och kollar på barnprogram samtidigt som jag kollar på termometern ibland och ska hämta mig ett glas julmust satt vid bordet och på en kvart hade graderna sjunkit från -17 till 20.4 det känns helt sjukt, nej nu ska jag sluta skriva massor. Imorn ska jag

* Ringa Tierpsbyggen
* Eventuellt byta nummer så jag blir av men en idiot till pappa.
* Och umgås med min mamma
* Träna med Josefine

Hade bara två bilder från nyår

 

 

fix fix fix

Nej idag blir det
¤tvätt
¤städ
¤pack
¤stan och sola och äta med Karolina och Bea
¤en skön innebandy träning.

Jag skulle behöva lite hjälp av någon med bil och släpkärra eller en stor bil så jag får in min byrå och grejer.
Nej nu ska jag plocka ihop lite saker och ta mig ner till affären och tvättstugan. Intressant dag framför mig.

Vem ska man lita på?

Jag vet inte vad man ska tro, jag vet inte vad man ska säga, jag vet inte vem man ska lyssna på och jag vet inte vem man ska lita på? Är det konstigt att man är som man är?

Jag tror knappt det är sant.

Svårt att förstå

Ja mycket har hänt denna helg. Orkar inte ta upp allt.. för jag tror dom flesta vet, men en sak vet jag iaf. Det går inte att lita på folk. Eller tro på nått som folk säger. Det går in i örat och ut genom andra verkar det som. Och ja jag är väldigt negativ men konstig. Iaf igår var det faktist ganska roligt! Vi startade tidigt och jag och Linnea var i säng redan vid tolv. Hahah Mycket av det goda. Idag är jag bara lite seg inte så bakfull faktist, och ska snart ta tåget hem till Heidi och umgås med mina underbara vänner! Jag är så lycklig som har er. Utan er skulle detta bara vara ett enda kaos just nu.

 

ibland undrar man

Jag förstår inte vissa "människor" fungerar. Men vad gör det 2011



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.