13.02.24

Tjaaa bloggen! ja jag lever men har inget vettigt att skriva! har kolla på hund, varit på inflyttningfest hängt med A å massa sånt trevligt å lite jobb! Idag har jag varit bakfull å bara ätit skräp söndags skräp! men nu ska jag slänga i hårfärg i skallen å sedan ta mig en lång dusch å hårinpackning å ansiktsmask! bara för att jag är nattuggla! peace.









13.02.17

Tja tja bloggen! öh eller ah nästan! har lite mkt konstiga ord i min skalle på sistonde säger hela tiden no shit sharlock eller suckers. haha nått fel! nu ligger jag iaf nerbäddad framför terminator efter en helbra helg! med rally, mys, melodifestivalen å massa annat! så tackar för mig å säger godnatt för imorgon blir det äntligen lite jobb!







13.02.12



Godmorgon! sov hos bästaste Heidi igår! det vart mys, popcorn, monopol å massa saknade saker! vi beställde även hair chalk kritor! det ska bli kul att prova! nu ska jag äta frukost! byeee







13.02.10 Andra

Ett lite klagoinlägg! jag är trött på det här! jag vill ha ett bra jobb där jag trivs å kan få stanna! inte ett jobb där jag trivs som fina fisken men får jobba typ 2 ggr i månaden! jag vill flytta! jag vill inte bo här längre! Blööö..

13.02.10

sitter här, kollar på tv! har precis ätit frukost, diskat, mata katterna å fixat deras äckliga låda! haha nu ska jag packa ihop mina saker å sedan bara chilla tills mamma slutar...







13.02.09

Igår vart det in till Uppsala och så slet dom ur min navelpiercing! mitt hjärta! men det var tydligen inte min grej. sedan vart det filmmys med Heidi och Micke och sen tog sig Micke och jag oss till grabbarna som var fulla och satt å lana! bra roliga! haha så kom inte därifrån förrän vid 3 någongång och det var då helvetes resan började! Jag körde volvo och det var snökaos, och bilen är låg och platta smala skit däck! skulle från skyttorp till botarbo för att lämna mammas bil och sedan från botarbo till Örbyhus och vi bytte förare typ 100 ggr, sen när jag äntligen kommer utanför här så hittar jag inte nyckeln då ligger den i mammas bil så bara sätta sig att köra ut i skogen igen! Men den här gången gav jag mig fan på att jag skulle klara det själv och det gjorde jag! landade i sängen här typ 5.30 så var lite mör men jag hade ju bäste A här så det gick bra! Idag har vi bara myst och nu är jag själv och ska äta lite mat innan Micke kommer å kollar melodifestivalen med mig.. Och senare kommer förhoppningsvis A tillbaka! 
 
 
 

13.02.08

Låten bang your head! ekar i skallen efter att ha åkt till sthlm hämta fulla människor å sedan till gävle för att släppa av dom i snö kaos, å shit nu ligger jag äntligen i sängen å det är bara torsdag! eller aa fredag nu då! men helgen har bara börja men imorgon/idag ska jag iaf få träffa mr x så det blir skönt! men nu ska jag somna med hjärtklappning efter all energidricka å bang your head i bakskallen! godnatt!





13.02.06 Andra

Ja här ligger jag nerbäddad fortfarande,sjuk har jag blivit. har vilodag idag så jag inte blir ännu sjukare! kollar desperate såklart å vill ha godis! har nog aldrig varit så sugen på godis! så nu ska jag ligga å va tjurig här ett tag till typ tills imorgon!

13.02.06

Här har jag gått å försökt hålla mig borta eftersom alla är sjuka runt omkring mig å jag har fått varit frisk fram tills idag så nu är jag sjuk å ligger nerbäddad å kan inte sova! tack för det! aja dom här senaste dagarna har jag inte kunnat uppdaterat för vårat internet fungerar inte här ute såklart! men jag har lite bilder på mat att bjuda på såklart! nej men det funka iaf inte att lägga in bilder så ni får måndagens mat! lchf hamburgare!
frallorna som även kan användas till hamburgebröd gjorde jag från jillsmat.se å sedan är det hamburgare på älgfärs som grannen skjutit å så en egen gjord dressing!



13.02.04 Andra

Ni kan följa mig på Instagram där händer det mesta!



13.02.04

Hola! nu har jag varit ute på en skön PW/intervall pass runt skogen! klara mig utan att slå ihjäl mig på isgatorna! sen fick jag lunch av grannen! bra start på dagen!
scramble egg med sallad å fetaost! å ett glas citronvatten!






13.02.03

Ja vi får se hur det här slutar, finns bara inte tillräckligt med ord! livet är inte lätt inte! är iaf hemma efter en bra helg i sthlm med min fina vän! vart väl lite för mkt shots å drinkar igår å för lite sömn för idag mår man! men roligt var det! nu ska jag strax hopp i säng för att sedan upp å gå en lång härlig PW å bara tänka på livet!









13.02.02

Sitter just nu på tåget med 2 fullproppade väskor å en systempåse såklart på väg till Uppsala för att åka å kolla på halv låtsas brors nya lya! för att sedan ta brors bil in till sthlm eftersom han är så snäll å lånar ut den å så blir det att stanna natten hos bästa Sofia! kommer bli en Awsome dag! men just nu behöver jag frukost! har fyra redbull kanske får bli en sån! haha





13.02.01

Det går bra för mig! Igår missa jag att ta leg på en kontrollant! sedan höll jag på att kvadda med bilen rejält men det var bara lite rispor, lacksläpp å bulor å idag går jag på en antibiotika kur mot inflammation! det går bra nu! skit saker! men säger som jag skulle sagt till alla andra. Det går över!






Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.