mellanmjölks svenssons utan temperament


Nu kan inte jag vara tyst längre! Är det här vad Sverige har blivit? Förr kallades vi för mellanmjölks sverige men vi kan nu officiellt kalla oss för lättmjölk eller rent av vatten sverige. Vad är det för fel på folk? Vad har hänt med vårat temperament vi ärvde av våra vikingar? 
Stå på er, våga ingripa! Säg till! Gör nått. Tänk om det är din dotter,syster,fru vad fan som helst.

Ser det ut såhär verkligen idag? 
Svenska försvaret?
 Ja jag tror jag förstår..

Svensken: ja men välkommen, ta min fru å mina barn, spräng lite här och där för jag vågar ändå inte säga nått. Jag sätter mig här i soffan med min lättöl och hoppas att mina magrutor växer fram fortare. Men förihelvete! 
Skit i magrutorna å skaffa "some balls" istället! 
Jag blir så jävla förbannad! Tänk på vad ni gör i framtiden...

Ingen kan göra allt men alla kan göra något! 

Går mobilen före barnen?

Allt för ofta ser jag föräldrar som är ute med barnvagn eller barnen i handen och med mobilen i fokus, men för fan?! du har en människa, ett liv, en person, din eget blod och kött bredvid dig, Prata med han/hon. Det är ditt eget barn, Hur ser deras framtid ut om ni inte ska prata med barnen, men det har vi ju redan sett hur det påverkas.
Jag har inte barn själv så jag får säkert inte yttra mig, men är det nått jag har svårt för så är det telefoner och internet. Ja jag sitter massor, men är ja med vänner försöker jag prata med dom, är jag å handlar så handlar jag, är jag ute med hunden så försöker jag prata och leka med han, visst det händer ibland att jag kanske tar en bild på han men det är ju för att han är ju så förbannad snygg! och sen kan jag med prata i telefon. Men det finns en gräns.
Skärp er föräldrar! Väx upp och bli föräldrar, inga jävla curling föräldrar! ni är mesiga..

 

ge fan på det

Nu ska jag ge fan på att klara det! Upp igen! Nej nu blir det jobb 6-16. Seeeyaa.
Sedan blir det IKEA med karln, faktiskt han som sa det denna gång. Sen ska jag nog ut å hälsa på mamma!

fredag

Idag känner jag inte alls för att jobba, helt slut. Vill bara sova i fosterställning ^^ haha
Igår kväll när jag kom hem stod det en finskreggad bil på min parkeringsplats, och tidigare under dagen stod den på sambons tillfälliga och nu står den på sambons näst kommande, vad är oddsen?? Hahah ringde iaf q park som sen surkärring man är! Ska fan inte ta min plats! Hahah 
Ikväll blir det lite alkoholhaltiga drycker och fira en födelsedagspojke. 

skadeglädje

När man åker till jobbet å ser gubbarna plocka ner coop skylten! Då känns det bra! Bye bye coop, först lidl sen coop. Vem är nästa som vi ska skicka iväg? ;) hahah
Vågat om dom öppnar en ny mataffär! Visar sig vem som vågar sig fram! 
Hahah skadeglädje!

avokado

Nu har jag rivit upp och ner på soffa å säng och dammsugit madrasser och kuddar, bytt sängkläder, dammsugit och skurat lägenheten och diskat all ny porslin och disk. Så nu förtjänade jag en fin frukost! Innan jag ska inta jobb! 
Men när jag satt här och njöt av min frukost så kom jag på vad en gubbe sa till mig i förrgår på jobbet! Vi skulle slänga alla avokados och sluta sälja det, för det är bara dåliga, antingen är dom omogna eller övermogna och då försökte jag snällt berätta hur man ökar på mogningsprocessen samt hur man kan kolla när dom är mogna! Men han vägrade lyssna och var bara upprörd att det var lureri! Hahah så tillslut när han sa att vi skulle sluta sälja dom så sa jag faktiskt eller så låter man bli att köpa dom. Kunder är så dumma ibland. Det är ingen tvång att köpa varorna! 
Men iaf med det vill jag säga att jag köper nästan aldrig dåliga avokados! Perfa idag! gryta

Jag har varit produktiv idag! Jobbat 6-13, tvättar och en kalkonkorvgryta på långkok står på spisen. Känner mig ganska nöjd! Nu är det bara lite städ kvar innan jag kan va helt nöjd! Fyllde en frukt skål igår och ställde in i vardagsrummet. Vi behövde en färgklick mitt i allt svart! 

halv åtta hos mig

Ja nu har halv åtta hos mig varit i farten på jobbet å filmat! Jag smet iväg på lunch för att slippa :p hahah men måste ju kolla på programmet när det släpps! Roligt när det händer lite. Nej nu har man dödat rasten å är bara att gå tillbaka och arbeta dom sista timmarna! Sedan blir det IKEA med sambon som inte alls är lika taggad som jag! Hahah 


fettisdagen

Oj men hej! Long time ago! I know. Ska bättra mig, flytten klar och jag är nu officiellt sambo å stadsbo! Känns än så länge för jävla bra! Och tror det kommer fortsätta så! Nu dags för jobb! Återkommer senare idag! Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.