12.11.27 Andra

Ligger i soffan, sliten å förstörd sjuk som ett as. hungrig som ett med, mamma håller på med maten iaf.. och det är bara tisdag å jag är redan eländig! nu vill jag göra nått roligt!



12.11.27

Jo men hej, har duscha med lite färg hårinpackning å det verka bli lite färg iaf men lär ju använda fler gånger, snart ska jag bege mig ner till affären å handla lite mat å sånt! nyss vart det lite äggröra med cheddarost å sambal olek till frukost!





12.11.26

Nu är det gjort, varken Matilda eller jag tyckte att det gjorde ont fast hon var så nervös innan! haha nej så nu har man ju en anledning till att man måste börja träna! haha verkligen back to the 1990 s
sen vart det en liten shopping med!







12.11.25

Godmiddag eller nått! går bjöds det på naturhistoriska å cosmonova! jätte trevligt, nu har jag varit nykter hela helgen! bra jobbat men fyfan :p nu ligger jag i soffan å har Söndagsmys med mig själv, väldigt skönt! imorgon blir det stan med lillasyster å Rebecca å pierca å kolla lite affärer! nu ska jag dega!

12.11.22

Äntligen har mina nya kärlek kommit! men nu väntar jag på att den ska ladda klart, skit saker, bara vänta å vänta! haha men men. just nu kollar jag på film! å väntar! have fun, byyyye



12.11.21 Fjärde

Ligger just nu i sängen hemma hos mamma å lyssnar på spöket som traskar runt på övervåningen! det är lite småcreeapy för de låter ganska högt! men jag vet att det inte är farligt men bara tanken att det är någon där, har inte märkt av så mycket att det skulle spöka förrän idag, undra om han möblerar om? eller hon.. jaja nu ska jag försöka sova så denna vecka tar slut någon gång! för behöver mina nya mobil nu eftersom min verkar ha gett upp helt! Puss.



12.11.21 Tredje

Jag har tänkt på en sak, när en kille å tjej umgås är dom tillsammans, när en tjej å tjej eller kille å kille umgås är dom vänner, det kan väl likbra vara tjejen å tjejen som är tsm som killen å killen å tjejen å killen kan väl lika bra vara vänner? varför ska det vara så? för hur många ggr har man inte fått hört när man umgås med någon av det motsatta körnet fråga är ni tsm? eller aha din flickvän/pojkvän, kan man få va kompis med vem man vill?! utan att det ska komma såna frågor? då säger man väl istället det här är min partner istället för kompis? nej jag fattar då inte!





12.11.21 Andra

såg att jag skrivit fel datum i förra inlägget men de dör väl ingen av! Nu har jag blivit väldigt trött på att vänta när ska halebop öppna butik istället för internet! jag hatar att vänta! det är bland de värsta jag vet! men men nu ska jag kolla klart på Johan Falk och sedan ta ett bad å typ vänta på morgondagen! Puss på er



12.11.21

Tålamod å att vänta är ju verkligen inte min grej! idag ska jag nog inte gå utanför dörren, ligger i soffan, borde duscha men orkar inte ens de, plus att jag beställde en ny telefon via halebop i lördags å de skulle ta två arbetsdagar att skicka den så jag gissade de skulle va mån-tis, men jag har fortfarande inte fått mail att dom skickat den å dom har över 200 i lager så dom kan ju inte varit slut! haha hatar att vänta, jag vill ha den nu! blir skönt med en nystart och nytt nummer!



12.11.20

Idag har Micke å ja meka bil! haha bytte till vintersulor,fixa blinkersen,lyset till nummerplåten vindrutetorkaren ibak å dörren! bra händiga! tryckt i oss 8 energidricka med å spela massa tvspel så jag fick ont i händerna, nu ligger jag i sängen å hoppas på att min nya skönhet kommer imorgon som jag beställt!



12.11.15

Igår jobbade jag 8.30-17.00 sedan åkte jag till stan å hade en trevlig kväll! kom hem rätt sent å har sovit bra länge lite för länge för nu är jag trött! Idag blir det jobb 15-20.15 och sedan blir det film eller sleep mode skulle jag tro! puss från mig



12.11.13

Vad har jag nu gett mig in på! Jag å träffa killar ensam har ju aldrig gått bra, men men får väl bara slappna av å va mig själv helt enkelt! kan inte gå mer än åt helvete! Jag ska på en liten "dejt" imorgon efter jobbet så får se hur detta slutar, nej nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorgon! :)



12.11.12

Idag är det Cecilias dag! Grattis hjärtat! för ganska många år sen så hoppade vi i sängarna, gömde oss för snusmumriken,rymde till hissschaktet, kastade snöbollar på bilar, du dunkade mitt huvud i väggen när du skulle väcka mig å säga att snöa, när vi bråkade om knuffade soffan fram och tillbaka för att vi var sura å en timme senare ringde å fråga om vi skulle leka, vi hade en trappa imellan våra lägenheter bara, det känns fruktansvärt långt borta, just nu i dagens stund bor du i los angeles å jag i skogen, men vi ses snart igen fjant!

12.11.11 Andra

Har rört på mig å ligger i ett bubbelbad med en bok som mamma rekomendera! nu ska jag bara njuta sen glida ner i soffan med en kopp te å min älskade mamma!





12.11.11

Ja att man alltid ska lyckas göra bort sig å bli besviken! nej men nu blir det nyktert ett par veckor fram över! men för övrigt hade jag väl kul igår tror jag.. du ser ju?!

Jag ber om ursäkt om jag var dum igår!



12.11.09

Sitter just nu å häckar i soffan, ska strax ner å sola å sedan hämta upp Sofia! Igår vart det lugnt å bara solning å fixade mina naglar så nu är dom fina, ska bara måla lite på dom ^^ Nej nu ska jag sluta slöa å ta tag i detta! Imorgon blir det all in på heartan, hoppas vi ses där! ska fira lilla mig ju!


12.11.08

Ja födelsedagen gick snabbt över, så Tack för alla gratulationer å presenter! Somnade innan 21 igår! hade så ont i huvudet å sjuk så decka dirr! Idag har det inte blivit så mkt gjort, körde mamma imorse å sedan har jag spela kort med Ingela å nu har jag precis sovit lite till! vad den dag ska erbjuda mer visar sig!



12.11.07 Andra

Sitter just nu å väntar på sega bröder så man kan få smälla i sig mat! hungrig satan! fira mig med lite mat å kladdkaka! Det blir icke lchf de blir potatisgratäng, nötytterfile med rödvinssås å vitlöksbröd sen kladdkaka med chokladbitar med almond å seasalt, grädde å fruktcoktail!







12.11.07 Födelsedag

Idag är ingen vanlig dag idag är det faktiskt Min Födelsedag! Hurray! firade natten i ära med geocatching å öl såklart på tolvslaget! officiellt myndig i USA!
Blev dessutom väckt med "tårta" av Ingela å Matilda! fick två fina tröjor med! bild kommer sen! nu dags att göra sig iordning å baka så man kan bara åka ut till mamma å äta god mat å fika med tjocka familjen!





12.11.06

Idag är det Alexandras dag, hoppas hon får en bra födelsedag! Idag har jag sovit, ätit frukost å sen sovit jag mår inte för bra! känns som jag bara blir sjukare å sjukare! Men men still standing!



12.11.05

Två dagar kvar till min födelsedag! i love it jag blir som barn på nytt! Just nu sitter jag på jobbet men än är det lugnt men snart kommer det dra igång! slutar 17 idag sen blir det att städa garderober å dona med lillasyster! så bye så länge!



12.11.04

Godmorgon! säger som Micke ja! ska gå ut i sthlm å vaknar i skärplinge! då har man gjort nått fel, haha men roligt hade vi å nya skorna är invigda och klara, nu är det snart dags att åka hem för att sedan ta oss tillbaka till sthlm å hämta mina saker å lämna sofia å sedan hem igen.. Å what a day!



12.11.03

Todelooo, sjuk som ett as men vad gör det, nu har varit varit ute å farit runt å landat i soffan hemma hos sofia igen! Fick ett par fina skor av hjärtat i födelsedagspresent! tack! nu ska vi inta dusch å sedan börja fixa oss, men vi funderar på om vi ska stanna i sthlm eller ta oss hem till mig men de verkar inte hända någoting någonstans, så de kvittar..



12.11.02 Andra

BTW det är bara fem dagar kvar till min födelsedag! Jag är som ett litet barn!

12.11.02

Ligger nu mätt som ett as på sofias soffa här i kungsängen! har precis tryckt i oss en fin middag gjort på pepparstek! och sedan en marängswiss på det, sen skulle vi bada ute i kylan, men sofia har somnat här bredvid mig och jag är inte långt ifrån förutom min nedrans förkylning! nej hörs imorgon igen!





Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.