Nya Sverige - dagens samhälle.

VARNING FÖR ARGSINT INNEHÅLL!
 
Vi måste prata om det här som sker i vårat samhälle, det kommer mest handla om Uppsala nu men jag vet att det sker på alldeles för många ställen i det här landet.
Det har skett en massa bilbränder, stenkastning samt våldtäkter på sista tiden, och inte för att vara den som är den, men någon måste ju våga yttra sig! 
Ja det kommer med invandrarna, För innan vi började ta in invandrare om vi pratar ca 60 år tillbaka kan väl ingen säga att det var vanligt med bilbränder, stenkastning samt våldtäkter i Sverige?
Men om ni som läser tidningar, följer nyheter och sånt där börjar tänka lite så har vi väl alltid sett såna bilder från alla andra länder där det är stökigt och i stort sätt laglöst?
Om vi då leker med tanken att dessa människor kommer till ett helt nytt land, får hjälp med en bra inkomst av att inte göra någonting och inte behöver lära sig varken våra regler eller språk, så är det väl inte så konstigt att det ser ut som det gör idag?
Och en liten notis till alla ni höga höns som sitter där på era stolar! Är ni helt iq befriade eller spelar ni bara jävligt dumma? 
För och om vi inte kan ta hand om folket som redan bor i Sverige och sedan ökar antalet som ska bo i Sverige ordentligt men skiter i allt runt omkring så är det väl inte så konstigt att detta fina land som vi en gång hade kommer att gräva sin egen grav! Grattis Sverige..
 
Ska det vara så att man är rädd för att gå ut med hunden på kvällen, eller behöva tänka på vad man han för bil för man vågar inte parkera sin bil på parkeringen fall dom eldar ner den, 
Allt detta kändes så långt borta förr, men här om dagen när jag personligen ska ta bilen till gymmet och inser att det har brunnit 2 bilar på grann parkeringen och får ringa till sambon och be han att borde ställa sin bil hemma hos sina föräldrar för att jag är rädd att den ska brinna upp.
 
Eller när en håla som Vendel öppnar sina dörrar för ett flyktingboende och flyktingarna, som tack, smyger runt på gårdarna och snor saker och kastar stenar på hästar och familjerna inte vågar ha sina barn på sin egen gård längre, Ska det vara så? VAKNA SVERIGE!
 
Nej jag blir så jävla förbannad! Ja det är jätte synd om flyktingarna som flyr sina länder för att det är krig, men hur många år har det inte varit krig och oroligheter i dessa länder? Sätt in lite styrkor till länderna och gör nått åt det istället, jag betalar gärna för att hjälpa dom i sina egna länder, ge dom lite regler som dom ska följa och sätt lite gränser..
 
För Polisen i Sverige, verkar ju inte direkt våga göra nått åt våran situation just nu och dom backar när det händer, vad är det fråga om? Vad ska vi med er till då?
Minska hårdheten på att bli polis så kanske vi kan få in lite psykfall som vågar stå upp iallafall, skit i tjänstevapen, det löser sig iallafall. Jag hade iallafall vågat göra någonting.
 
Jag vet att det blev ett långt och luddigt inlägg men jag hoppas att ni förstår principen, Det är inte meningen att vi ska vara rädd för att gå ut och att våra barn ska växa upp i ett samhälle som rasar, och där dom inte kan ta sig till och från skolan själva. 
 
 
Peace peps!
STARTSIDAN


Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.